Over Lokaal 3

Rob Hoogendorp | +31 (0)6 53 13 08 98 | robhoogendorp@lokaal3.com

Schat aan ervaring
Lokaal 3 is een weloverwogen samenwerkingsverband van reclamespecialisten die allen hun sporen in het vak reeds lang verdiend hebben. Eerst bij reclamebureaus, daarna gedurende vele jaren in eigen studio’s of op freelance basis. Als zodanig gaat Lokaal 3 niet voor eigen roem, maar voor een daadkrachtig en creatief beleid ten aanzien van de cliënten waar zij mee samenwerkt. De partners van Lokaal 3 werken direct of indirect voor een groot aantal verschillende merken. Zo verzorgen zij vormgeving en/of digitale opmaak van advertenties, banners, brochures, folders, flyers, posters, huis-aan-huis bladen, nieuwsbrieven, beletteringen, boekomslagen, logo’s, huisstijlen, formulieren, jaarverslagen, rapporten, verpakkingen, websites enz.

Wat kunnen wij en wat doen we
Lokaal 3 heeft ruime ervaring op het gehele traject; van concept tot en met productie, van drukwerk tot website. Wij nemen u dat traject graag uit handen. In de loop der jaren hebben wij een heel netwerk opgebouwd van relaties die in de praktijk bewezen hebben dat ze aan onze maatstaven van kwaliteit en betrouwbaarheid (o.a. levertijden) voldoen: digital prepress servicebureaus, drukkers en alle mogelijke andere specialisten.

Waar voor uw geld
Overheadkosten vinden wij niet meer van deze tijd. U wilt een advertentie? Maken we. U wilt een folder, een web-site? Maken we ook. Zonder de tussenkomst van account directors, account executives en account assistenten. Dit om misverstanden, tijdverlies en onnodig hoge kosten te voorkomen. Bovendien denken wij dat u zelf de meeste kennis over uw eigen product of dienst hebt, daar hebben wij dus geen marketing-mensen voor nodig. Op deze manier is uw communicatie-euro het meeste waard.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.